Karst

in character forum

Gast

Karst

Bericht door Gast » 13-06-2011 23:54

jullie zijn nu in Karst.Jullie hebben een boot gecharted en hebben nog een dag de tijd om de stad te ontdekken.De dag dat jullie de boot op gaan horen jullie dat er nog 1 persoon met jullie meegaat.Aangezien dat de kapitien alleen een bootsmaat meeneemt, moeten jullie ook mee helpen op de boot.Dit was de goedkoopste manier om over te gaan en ook een van de weinige die die richting op wil gaan.Aangezien er veel piraten in die buurt varen zijn er weinig schepen die die richting op willen varen.De tijd die jullie nu hebben is 1 dag om dingen te verzamelen wat jullie denken nodig te hebben.Besteed die nuttig.De rest is aan jullie wat jullie er mee gaan doen, ik reageer wel als et nodig is en anders rob.

schelfje1
Site Admin
Berichten: 23
Lid geworden op: 30-01-2011 14:32

Bericht door schelfje1 » 20-06-2011 16:22

Gwudoc besteed de "vrije" dag in de haven . Hij kijkt zijn ogen uit en bestudeert iedere vis , vogel en alle andere dieren die voor hem vreemd zijn aandachtig . Aangezien hij niet uit de buurt van de zee komt , verzamelt hij hier en daar papier en met een stuk houtskool schets hij zo goed als hij kan alle dieren , aantekeningen makend over speciale kenmerken die hij kan waarnemen . Hij weigerd opnieuw om de nacht ergens binnen door te brengen en slaapt buiten de stad in een boom nadat hij zijn voorraad bessen , takjes , steentjes , twijgjes , zaden en al het andere dat hij kan vinden heeft aangevult . Sheela is nergens te bekennen als hij in de haven is , maar komt direct wanneer hij haar naam fluisterd buiten de stad .

hellspawn
Site Admin
Berichten: 274
Lid geworden op: 30-01-2011 15:22

Bericht door hellspawn » 27-06-2011 01:48

Ongemakkelijk kijkt Arissa in het rond. Wat moest ze nu doen? Een drukke stad en ze loopt hier met iemand die ze niet ken en al helemaal nog niet vertrouwd. Ze loopt naar Gareth toe en verteld hem dat ze bij de boot blijft. Aangezien ze nog nooit op een boot heeft gezeten denkt ze dat het het beste is om maar ze lang mogelijk van te voren aan boord te gaan en te blijven om te wennen aan het schommelen wat de boot constant lijkt te doen. Ergen aan de voorzijde van het schip lijkt de bedrijvigheid het minst en daar gaat ze dan ook zitten in de haar zo karakteristieke houding. In kleermakers zit en stokstijf. Aan haar is niet te zien of ze nou slaapt of wakker is.
Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare

Gast

Bericht door Gast » 27-06-2011 22:54

De kapitein en de bootsman vinden het maar wat vreemd dat er iemand op de boot gaat zitten en kijken je vreemd aan.Ze weten niet wat ze met jou moeten doen.Aangezien je voor op de boot gaat zitten hebben ze geen last van je en gaan gewoon door met hun werk.Af en toe kijken ze naar je en schudden hun hoofd.De schommelingen vallen mee omdat de boot vast ligt aan de kade maar toch krijg je een beetje raar gevoel in je buik en wordt je een beetje draaierig (een lichte vorm van zeeziekte).Maar je weet niet hoe dit komt.

staafoman
Berichten: 18
Lid geworden op: 23-02-2011 14:47

Bericht door staafoman » 28-06-2011 14:08

Sighard besluit zijn wapenrusting eens goed schoon te maken en alles wat daar bij komt kijken.
Why God why? Are the innocent dead and the guilty alive?

Frank Castle / The Punisher

marco
site moderator
Berichten: 93
Lid geworden op: 09-02-2011 22:10

Bericht door marco » 28-06-2011 16:58

Gareth kijkt Arissa na als zij aan boord van de boot gaat en moet lachen als hij de verbaasde blikken van de bemanningsleden ziet.
Zelf loopt hij in de richting van de gnome die iets verderop naar het lijkt gezellig met een vis aan het babbelen is en vraagt hem of hij nog iets uit de stad nodig heeft. Nadat Gareth antwoord heeft gekregen loopt hij in de richting van waar hij vermoed dat het centrum van Karst te vinden is.

Lopend door de staten kijkt hij rond of hij een wapen handelaar kan ontdekken. Gareth is nog steeds op zoek naar een betere en grotere boog en hoopt dat hij er hier ergens een kan vinden.
Een die hij ook nog zou kunnen betalen zou helemaal mooi zijn.
"Come on you guy`s, it`s only one troll!"
Gary the Adventurer - Last words

Gast

Bericht door Gast » 29-06-2011 10:17

Je kijkt je ogen uit.Je ziet een wapenhandelaar en ja die verkoopt ook bogen.Shortbows,Longbows,Crossbows en compound longbows.De ene nog mooier dan de andere.De wapen handelaar komt op je af en vraagt of hij je kan helpen.De shortbows kosten 2000 gp,de longbows 2500 gp.En hij laat je een paar bogen zien.

Gast

Bericht door Gast » 29-06-2011 10:26

[color=red]Reply op Gwudoc[/color]

Wat een mooie dieren,vissen en insecten zie je.Sommige insecten lijken een beetje op wat je gewend bent en andere weer totaal niet.In het water zie je vissen of wat er op lijkt die je onbekent zijn.Aangezien je dicht bij zee bent zie je hele andere vogels in de lucht vliegen sommige zitten op de kade.Doordat je ze rustig benaderd vliegen ze niet weg zodat je ze kan tekenen.Ook bij de boom zie je andere insecten in allerlei formaten.

marco
site moderator
Berichten: 93
Lid geworden op: 09-02-2011 22:10

Bericht door marco » 02-07-2011 23:24

Teleurgesteld kijk Gareth naar de bogen. Wat zou hij graag zo`n composiet boog willen hebben, maar dat kan hij voorlopig echt niet betalen. Zelf het plunderen van de groepkast zou niet genoeg zijn.

Hij gaat dan maar op zoek naar een slaapplaats en vind al snel een herberg waar hij ook wat te eten en te drinken neemt.De drank is echter zeer smakkelijk .......

Als hij de volgende dag echter wakker wordt merkt hij dat het al laat in de ochtend is. Snel kleed hij zich aan, vervloekt zich zelf dat hij het gisterenavond veel te laat heeft gemaakt en haast zich naar de haven.

Daar komt gareth tot de ontdekking dat het schip en waarschijnlijk al zijn reisgenoten, al vertrokken is!!!
"Come on you guy`s, it`s only one troll!"
Gary the Adventurer - Last words

Gast

Bericht door Gast » 03-07-2011 01:58

Je nadert de haven en ziet dat de bootsmaat de loopplank binnen wilt halen.Je begint te schreeuwen en de jongen kijkt in de richting waar het geschreeuw vandaan komt.Hij ziet jou rennen naar de boot en laat de plank weer neer zodat je toch nog mee kan.Hij zegt:[color=olive]Dat is op het nippertje Heer we waren bijna vertrokken maar omdat de zee erg ruw is vandaag zijn we wat later vertrokken als normaal[/color]

Plaats reactie